Säkra din it-drift

Efter 21 år som leverantör av datorer, nätverk och tjänster till företag i Kristianstad med omnejd har vi kommit fram till en lösning som vänder upp och ner på hela sättet att köpa och äga datorer. Vi kallar det problemfri IT!

Funderar du på att byta dator inom kort skall du välja en lösning som håller många år framåt och som säkrar upp din vardag. Nu finns en lösning som innehåller allt ni behöver för en trygg vardag på jobbet.


Vi har tagit fram en dator som mäter endast 11 x 11 x 4 cm i storlek och utrustat den med de senaste generationens Intel processor och marknadens snabbaste diskar. Ni startar t.ex. Windows på under 20 sekunder. Datorn drar också endast 75 w vid full drift.
Säkerhetsprogram för att skydda dig från virus och malware ingår givetvis. Vidare kommer datorn en gång i timmen skicka en hälsorapport till vår centrala server om aktuell status på diskar, minne, operativsystem, installerad programvara, versioner av olika program, behov av uppdateringar etc etc. Vi har sin sin tur rutiner för att dagligen hantera alla dessa rapporter från våra kunder och tar då kontakt med er om de behövs för åtgärd.

Får du problem kan du alltid ringa oss för support. Telefon- och fjärrsupport ingår kostnadsfritt upp till 10 minuter per tillfälle.

Vi har verktyg för att enkelt hjälpa er på distans – detta sparar både tid för er och oss.

Dagligen skickas det också en backup över Internet till våra backupservrar. I grundpriset ingår en datamängd på 2GB som du/vi väljer skall säkras upp genom Online Backup. Det kan vara backup på dokument, löneprogram, bokföring- och faktureringsprogram. Behöver ni mer så betalar du bara 10 kr extra per GB och månad. Vi lagrar alltid alla backuper 28 dagar tillbaka vilket innebär att ni backar t.ex. 16 dagar tillbaka för att få tag i en fil som den såg ut då.

Det skapas också en inventering av din dator så du alltid vet vad ert företag har för operativsystem, Officeversioner, internminne, storlek på hårddiskar med mera.

Då det är en dator av hög kvalité ger vi er hela 3 års garanti på datorn. Vi sköter all service själva och du som kund kommer aldrig behöva vara utan dator när du väljer vår lösning!

Uppstartsavgiften är 490 kr och då ingår det också en timme installation på plats på ert företag. Sedan betalar ni endast 349 kr per månad under 3 år för hela lösningen. På detta sätt får ni en fast och trygg prisbild för driften av en arbetsplats/dator.

Efter tre år väljer ni själva om ni vill fortsätta till en lägre kostnad eller kanske välja en ny modell.

Ring eller maila oss idag så kommer vi mer än gärna ut till ert företag och ser vad vi kan hjälpa er med för att göra er vardag lite bättre!

Alla priser exkl. moms